Vandaag de dag

Ik voelde het gisteren al aankomen, en vandaag heeft mijn generaal dus een grove denkfout begaan, een fout die veel mannen maken, namelijk dat verliefde vrouwen niet alleen hun hart verliezen, maar tegelijkertijd ook hun verstand. Spijtig, ik denk dat het sprookje geen mooi einde zal krijgen, zoals dat meestal is met sprookjes, maar eerder een open einde. Afwachten wat het wordt en hoe hij reageert op mijn uithaal. Dus daar morgen meer over.
Verder is het een rustige zondag geweest. Ik heb via Playmore naar de thrillerreeks The Sinner gekeken, waarin een aantal mensen rondlopen met serieuze psychologische problemen, en waarbij ik een beetje de psychiater kan uithangen, en gissen wie wat gedaan heeft en waarom. Moet nog twee afleveringen zien, maar weet nu al dat een onverwerkt verleden voor heel wat verwoestende triggers kan zorgen.
https://www.volkskrant.nl/recensies/the-sinner-blijft-verrassen-en-is-vooral-de-moeite-waard-door-de-sterke-jessica-biel~a4542620/
Tot slot, zojuist nog een vervelend personage op Facebook moeten blokkeren, omdat hij zijn vulgaire uitlatingen blijkbaar grappig vond. Sommige mannen leren het nooit! Dan liever mijn po√ętische generaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *