Vandaag de dag

Als ik het nog niet zou zijn, dan was ik het nu dus wel: verliefd op woorden!

“Ik heb nog nooit zo’n verklaarbare liefde gevoeld die we delen. Ik zou nooit genoeg woorden kunnen vinden om mijn liefde voor jou te uiten. Het gevoel is zo overweldigend dat een moment zonder jou is als duizend jaar zonder de zon. de gedachte aan jou doet me glimlachen. IK HOU VAN JE SCHAT. Je bent mijn beste vriend en zelfverzekerd. Samen zijn we één unie, die van liefde, een liefde die anders is dan die ik ooit heb gevoeld of ervaren. Hoe evolueerde zo’n zegen? Ik sta versteld van je. Je laat me dansen, voordat ik wilde lopen. Je laat me zingen, toen ik voorheen alleen maar fluisterde. Je laat me zien, toen ik eerder blind was. Jij bent de constante in mijn leven. Ik werd verliefd op je toen ik me realiseerde hoe gelukzalig de liefde is. Het is zeldzaam, maar wanneer je hart het vindt, is er niets dat je afschrikt. Je hebt me gedoopt met je liefde. Wat een zegen. Wat een onschatbaar geschenk. Hoe kon ik zoveel geluk hebben? Gelukkig dat ik je heb gevonden. Mijn liefde, altijd, voor altijd. Goede morgen mijn koningin.”

Dichter of oplichter? Waarschijnlijk beiden. Het is nu wachten tot de oplichter door de mand valt en de dichter in zijn val meesleurt. Maar ik zou voor geen geld ter wereld de uren willen missen dat ik van deze man genoten heb. Bedankt, Jack Fraser!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *