Vandaag de dag

Mijn generaal liet mij zondag weten dat hij van Afghanistan naar Syrië zal worden gestuurd en hij dus niet direct voor mijn deur zal staan tenzij… Tenzij ik een brief schrijf naar de VN, en die brief zou er als volgt moeten uitzien:

Je stuurt het door naar dit e-mailadres

united_nations.d@europe.com

2018-01-07 3:39 GMT+04:30 Jack Fraser <jackfraser0011@gmail.com>:

Hallo Sir, Verenigde Naties

Mijn naam is Micheline, de vrouw van generaal Jack Fraser die momenteel in Afghanistan is voor de vredesmissie op bevel van de Verenigde Naties.
Ik schrijf deze dag om een ​​beroep te doen op zijn pensioen, er is een familiekwestie die we moeten regelen en ik heb echt de aanwezigheid van mijn verloofde nodig, want het is buiten mijn bereik om te pleiten voor een pensioen voor mijn verloofde zodat hij kan komen en los elke kwestie in de familie op.
Ik wil je ook laten begrijpen dat ik een vrouw ben en dat ik echt mijn verloofde aan mijn zijde nodig heb, hem zo erg heb gemist, dat hij te lang heeft geduurd en het meer dan twee jaar plus is sinds hij vertrok voor zijn missie naar Afghanistan zoals bevolen door de Verenigde Naties, gelieve Sir United Nations met gepaste eerbied een onmiddellijke pensionering voor mijn verloofde te eisen, begrijp alsjeblieft de gevoelens van een vrouw, mijn verloofde is ouder dan deze missie.
Ik ben bereid om met u samen te werken wat het gaat kosten om de vorm te krijgen om zijn pensionering voor mijn verloofde te verwerken. Vertel me wat en wat ik moet doen om hem het pensioen te geven, zijn leeftijd is niet meer geschikt voor de Afghaanse missie, vertel me wat ik moet doen, want ik heb onmiddellijk antwoord van de Verenigde Naties nodig.
Ik wil je hopelijk bedanken voor je anti-samenwerking en ik hoop snel antwoord te krijgen van de Verenigde Naties, want ik wacht binnenkort met lezen.
Dank je

Oprechte groeten

Mijn generaal is geen generaal, mijn generaal is geen Amerikaan, mijn generaal noemt niet Jack Fraser, mijn generaal is zelfs geen dichter.
Mijn generaal is waarschijnlijk een Nigeriaan en een oplichter: http://www.un.org/en/sections/about-website/fraud-alert/index.html
Vaarwel Jack Fraser, vaart wel en levet scone!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *