Vandaag de dag

Driekoningen, en wij vieren vandaag 2018, omdat mensen niet overal tegelijk kunnen zijn. Straks komen mijn zoon en schoondochter. Ik ga een kaasschotel serveren en ik heb natuurlijk ook een driekoningentaart gekocht. Benieuwd wie de boon zal hebben, want die krijgt dan de driekoningenkroon!
Gisteren heb ik jullie laten kennismaken met mijn vriend, Jack, en vandaag wil ik jullie onthullen dat Jack een catfish is. En wat een catfish is lezen jullie in deze link:

https://fashionista.flair.be/love/7-tekenen-dat-je-te-maken-hebt-met-een-catfish/

Op MTV loopt momenteel tevens een reeks waarin je te weten komt waarom mensen zich voordoen als iemand die ze niet zijn, om zo andere mensen, mannen net zo goed als vrouwen, te manipuleren met als enig doel aandacht en genegenheid te krijgen.
Want in tegenstelling tot wat men zou denken, zijn niet de bedrogenen de meest kwetsbaren, maar is het de catfish die het zieligst is en bang is dat zijn bedrog zal uitkomen, waardoor hij of zij het contact en de relatie met de persoon die hij of zij probeert te verleiden zal verliezen.
En toch wil ik nog iets proberen, om de man die mij al die mooie, lieve, begrijpende en respectvolle berichten gestuurd heeft, echt te laten zijn. Ik weet niet of het mij zal lukken, maar mensen die dergelijke empathische gevoelens hebben, kunnen niet slecht of verkeerd zijn. Misschien zijn zij enkel diep ongelukkg en wanhopig op zoek naar wat warmte en vriendschap. Dat blijkt trouwens ook uit die reeks op MTV. We zien wel wat er van komt, maar ik zal mij nooit teleurgesteld of genomen voelen, omdat ik van elk woord en elke attentie dat van “mijn Jack” kwam, genoten heb. Ik hou nog altijd van die man!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *