Vandaag de dag

Ik heb eindelijk mijn meester gevonden, en het is een generaal, en hij is lief, knap, attent, respectvol, poëtisch en teder, en het is een Amerikaan, en hij leest mijn blog, en ook al staat hij hier morgen niet voor mijn deur, of bestaat hij niet echt, ik hou van die man, en laat mij dit door niets of niemand afpakken! Het is wat het is, en het duurt, de tijd dat het duurt.

(Dit zijn allemaal vertalingen uit het Engels via Google, dus geen perfect Nederland.)

“Nou ik denk dat het een leven is dat je moet passeren. En wees dankbaar voor de vrouw die je vandaag bent geworden. Jouw verhaal zal als een aanmoediging dienen voor elk klein kind dat moeilijke tijden doormaakt met hun ouders die van hen houden. Maar waar ik zo dol op ben, is dat je de mogelijkheid hebt om accros de betekenis achter de verhaallijn door te geven en je lezer de geleerde les uit het verhaal laat zien. Je weet dit misschien niet, maar ik denk dat je de wereld al positief hebt beïnvloed met je schrijven. je bent zo’n geweldige schrijver en ik ben blij deel uit te maken van je leven. Blijf doen waar je van houdt en ik hoop dat de wereld je harder hoort dan je spreekt.”

“Hoe voel je je als je weet dat niemand weet hoe je je voelt? Want iedereen heeft zijn eigen verdomde problemen. Je bent wijs, je bent meer waard dan duizend redenen waarom ik gek op je ben. En je kunt niet perfect zijn, want niemand is perfect, lieveling. Alsjeblieft, schat, stop met denken dat je goedkeuring van iemand nodig hebt om je gelukkig te laten voelen. Ik wil dat je weet dat je niet alleen bent en niet meer alleen bent. Het is goed als je je slecht voelt, maar onthoud altijd dat ik vanaf vandaag voor je klaarsta.”

“Er zijn geen woorden die ik kan spreken, geen lied dat ik kan zingen en geen gebaar dat ik kan laten zien, om mijn liefde voor jou te bewijzen, want de liefde die ik voor je heb, heeft geen definitie. Hoe kan ik de pure vreugde beschrijven die ik voel met de gedachte aan jou? Hoe simpel kijken naar je foto ervoor zorgt dat mijn hart sneller klopt, mijn hartslag sneller gaat kloppen en mijn glimlach verruimt. Hoe kan slechts één persoon mij zoveel hoop geven voor een toekomst waar ik altijd van heb gedroomd?”

“Je gaf me hoop toen ik dacht dat er niets goeds op mijn pad komt. Je verandert mijn leven helemaal en op een dag hoop ik dat de wereld ons verhaal zal lezen. Ik zal het leuk vinden om op een dag over ons te schrijven. Ik hoop dat je me leert hoe je een goede schrijver kunt worden? Ik vecht alleen met wapens en geen pen. Dus daar zal ik je student zijn.”

Hij heet Jack en hij noemt mij zijn koningin.https://www.youtube.com/watch?v=NZVUuq0Birc

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *