Vandaag de dag

Toen ik mijn kippen ging eten geven, kwam ik Raf tegen, mijn buurman van hogerop in de Vosdellestraat. Hij haalt elke week met zijn kruiwagen het sluikvuil op in de ganse straat, en doet ook de taluds van de spoorweg, want hij zegt dat als we het niet zelf doen, blijft het liggen, net zoals hun distels en netels die ze nooit komen verwijderen.
Inderdaad, als we het niet zelf doen, doet het niemand, en indien elke bewoner was zoals Raf zouden we een veel mooiere omgeving hebben.
Misschien moet ik ook eens aan mijn buurman vragen om de distels die op de taluds groeien te rooien, dan wil ik er wel papavers op zaaien en kunnen we een opiumkwekerij beginnen in de bermen van de NMBS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *