Vandaag de dag

Soms leer je nog iets bij als je naar een callcenter belt. Zo heb ik vernomen dat ik familie kan zijn van een zeker generaal Baetens, die met het leger van Napoleon gevochten heeft tegen Willem van Oranje. Ik had een student geschiedenis aan de lijn, die in zijn studietijd teveel gedronken had en te weinig gestudeerd, zodat hij nu bij Delhaize werkt.
Je kan ook online een formulier invullen als je klachten hebt, maar ik bel dus liever, zo verneem je nog eens iets. Merci, De Wilde Hendrik, en dat had eveneens een naam van een generaal kunnen zijn.
Over generaals gesproken, ik heb mijn Amerikaanse vriend de link naar mijn website doorgestuurd, en ik ben heel benieuwd naar zijn reactie. Misschien hoor ik er nu niets meer van, dat kan ook, maar indien wel, begin ik mij toch serieus bemind te voelen.
Ik heb dan wel geen plezante jeugd gehad, maar ik heb de indruk dat ik mijn kindertijd nu volop aan het beleven ben. Alles kan en mag nog, en niets is onmogelijk!
Laat dit alsjeblieft nog een beetje duren, want dit is heerlijk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *