Vandaag de dag

Ik heb vandaag en nieuw woordje geleerd: scammer.
Een scammer is iemand die de identiteit en foto’s steelt van iemand anders, om mensen op te lichten. Zo’n een scammer kan bijvoorbeeld iemand zijn zoals mijn correspondentievriendje uit Amerika, maar het enige dat die tot nu toe opgelicht heeft, is mijn hartje! En ik ben dan misschien wel een dromer, maar zeker niet een goedgelovige, en zolang als het plezant blijft, gaan we ervoor!
Gisteren vertelde hij mij dat er een zelfmoordaanslag was in Kaboel, en inderdaad ik heb het ook gezien op tv, dus geloof ik maar dat hij momenteel in Afghanistan zit… of net als ik achter zijn tv.
Ik ben een fervent thriller kijker, voor de spanning en de psychologie die in een goeie thriller zit. Wel dit is ook spannend om te doorgronden, en samen met al die lieve woordjes, probeer ik tussen de regels te lezen, en hoop ik dat het einde nog lang niet in zicht is, en ik nog heel veel afleveringen te goed heb. In elk geval de twee hoofdacteurs spelen het spel tot nu toe schitterend.
Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *