Vandaag de dag

En zo dit was dus Kerstmis 2017, en de zoveelste mooie herinnering aan het roemrijke jaar 2017.
Kerstdag dus doorgebracht in de Kouterstraat bij Audrey, David en Cartouche, waar er lekker gekookt werd, de cadeautjes onder de hele originele kerstboom (zie foto) lagen te wachten om geopend te worden, en waar we gezellig gepraat hebben over verleden en toekomst, en over alles wat we al dan niet belangrijk vinden.
Ik werd verwend met een prachtige Pashmina sjaal in mijn favoriete kleuren, en een cadeaucheque voor een weekendje kust, samen met hen natuurlijk, op een leuk appartementje in Middelkerke.
2018 zal een goed gevuld jaar worden voor mijn zoon en schoondochter. In maart is er op 4 de uitzending van Huizenjagers, waarin zij de huizenjagers “speelden”, in april de reis naar Zuid-Afrika voor de trouw van Alwin de beste jeugdvriend van David, en in september treden zijzelf in het huwelijksbootje. Ondertussen wordt er ook nog altijd op huizen gejaagd en zou Audrey graag ander werk vinden.
Er zal blijkbaar veel veranderen in 2018, en ik ben blij dat ik dat allemaal mag meemaken, en van op afstand toekijken. Ze doen het goed die twee, en het gaat nog allemaal beter worden, daar ben ik zeker van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *