Vandaag de dag

De kerstnacht zit erop. Het kindje is geboren en vanaf nu beginnen de dagen weer serieus te lengen.
Kerstavond was ik Home Alone, en ik heb het mij, samen met de katten, extra gezellig gemaakt en we hebben eenvoudig, maar lekker gegeten. Daarna met een glaasje chianti naar televisie gekeken en ondertussen een zomersjaal gebreid.
Om te vermijden dat ik naar die zeemzoete kerstfilms zou moeten kijken, had ik een paar thrillers opgekomen en zijn we voor de rest van de avond over lijken gegaan. Die Scandinaven kunnen er wat van, het blijft spannend tot het einde, en de gruwel loopt van het scherm.
Om middernacht heb ik mijn eigen “verrast” met een cadeautje, een nieuw uurwerk, en heb ik even gechat met mijn zoon. Tot slot heb ik Remco zijn steelgoed opgeruimd en de grote katten nog eens buiten gelaten om te zien of de Kerstman nog niet in aantocht was.
Straks mag ik mijn voetjes onder tafel schuiven in de Kouterstraat, en die kunnen er wat van, van lekker koken! Ik verheug er mij al op!!!
Vrolijk kerstmis voor alle mensen van goede wil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *