Vandaag de dag

Niemand is ooit zo blij geweest van mij ’s morgens terug te zien als Remco. Ik heb dus een goeie reden om elke morgen weer uit bed te kruipen. En kruipen is het juiste woord, van ik ben geen ochtendmens, zeker nu in de winter niet.
Er staat immers weinig uitdagenst op het programma, nu alles zo een beetje stilligt in de natuur, en dat opgefokt gedoe van de feestdagen maakt het alleen maar erger.
Ik zal maar eens op zoek gaan naar een paar goeie films of series voor kerstavond, want het zal weeral triestige zeemzoete brol zijn op tv. Nieuwjaar is anders, dan verheug ik mij altijd op het concert uit Wenen, dat ik een uiterst feestelijk begin van het nieuwe jaar vind en nooit wil missen.
Ik denk dat 2018 in vele opzichten een heel belangrijk jaar gaat worden, met een paar serieus belangrijke scharniermomenten, maar vooral hopelijk gezellig en gezond voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *