Vandaag de dag

Slecht geslapen en geen Sinterklaas gehoord of gezien. Waarschijnlijk mijdt die man uit Spanje de Druivenstreek als de pest want het zit hier vol afgescheurde Catalanen, die morgen in Brussel gaan manifesteren tegen het ondemocratische Spanje dat nog altijd een randje Franco lijkt te hebben. De Catalanen willen een onafhankelijk Cataloniƫ, en de Vlaamse nationalisten uit de Druivenstreek, lijken die eis te steunen, en bieden hun zielsverwanten gratis logies aan.
Een zwarte Piet heb ik al wel aan de deur gehad, ene die voor DHL pakjes ronddraagt. Hij heeft mijn tweede lading witloofwortelen gebracht. De eerste heb ik zowat een drietal weken geleden getafeld in een kas, maar ik zie nog altijd niks verschijnen. Misschien moet ik ze wat vaker gieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *