Vandaag de dag

Vandaag komt de meter van Remco op bezoek. Dat wordt een ganse namiddag kletsen, herinneringen ophalen, en roddelen. Heel gezellig altijd om een schoolvriendin uit Overijse op bezoek te krijgen. We zijn opgegroeid in dezelfde biotoop en we hebben beiden het hart, en nog veel meer, op de tong. En we zijn beiden kattenliefhebbers!
Overijse, waar ik geboren, schoolgelopen en opgegroeid ben, en waar mijn zoon nu woont, blijft voor mij de mooiste en gezelligste plek op aarde.
Ik was er niet altijd gelukkig, vooral thuis niet, maar de omgeving waar ik rondgelopen heb, de natuur vooral, heeft zeker vorm gegeven aan wie ik nu nog ben. En alles is nog bijna gebleven zoals het was, waarschijnlijk dankzij het feit dat een groot deel eigendom was en is van de graaf van Huldenberg. Leve de adel dus en het blauwe bloed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *