Vandaag de dag 24.06.2018 (4)

Audrey heeft mij gisteren het model en de kleur van haar trouwjurk laten zien. Man ,man, man, wat gaat die mooi zijn! Grote klasse!!!
Voor David hebben ze nog niets gevonden in Gent, dus eerstdaags eens naar Leuven, met of tegen zijn goesting. Hij heeft er wel een beetje een hekel aan, en liefst zou hij trouwen in zijn alledaags plunje. Het zal iets moeten worden dat hem gemakkelijk zit, want anders vrees ik ervoor dat iedereen dat de dag zelf aan zijn gezicht zal zien.
Maar echte mannen houden niet van al die tralala, waar wij vrouwen gek op zijn, al moet het bij mij ook wel in de eerste plaats goed zitten.
Er worden een honderdtal gasten verwacht waaronder een twintigtal kinderen zitten. Het feest gaat door in de twee zalen van Den Tram in Overijse, en er zal voor gezorgd worden dat jong en oud zich niet zullen vervelen. Dus geen stijf feestje maar vooral gezellig en kleurrijk.
https://www.brasseriedentram.be/
Den Tram was het vroege busstation van Overijse dat nu omgevormd is tot brasserie, en als je het centrum van Overijse binnenrijdt het eerste is wat je ziet. Het grote terras zit op elke mooie dag altijd stampvol.
Ik vind het het leukste terras van de Druivenstreek. Je hoort de kikkers kwaken in de vijver, en je zit in het centrum van een dorp, maar toch ook in het groen, en zonder directe last van het verkeer.
Dus op 15 september verhuis ik voor één dag van het treinstation van Hoeilaart, naar het busstation van Overijse, dat nu Den Tram geworden is!

https://www.facebook.com/MrBean/videos/10156224761836469/UzpfSTU0OTA0OTc3MToxMDE1NjUyOTM2MjcwOTc3Mg/
Gelukkig trouwen ze niet voor de kerk!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *