Vandaag de dag 21.07.2018 (3)

Love? Marriage? Sex? Can a married couple have all three? Perhaps it’s unrealistic since so many marriages end in divorce today. Why is that? One reason might be that a reported 20% of all marriages are sexless and that number is rising. Why have we lost the lust in our marriages? Is it technology, is it trust? More importantly, how can we “get back at it” in our marriages today?

Maureen McGrath – nursetalk@hotmail.com – hosts the Sunday Night Sex Show on News Talk 980 CKNW. She is a Registered Nurse, Sex Educator and author of “Sex & Health”.

Dit ga ik zonder verdere commentaar op mijn blog zetten, en ik zou zeggen wie het schoentje past trekke het aan. Ik heb in elk geval mijn schoentje al gevonden, het waren er zelfs meerdere…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *