Vandaag de dag

Weer de helft van een, kast opgeruimd. Wat een geluk dat ik een grote kelder heb! Maar op een zekere leeftijd is minder meer en ik ben zeker dat mijn eventuele kleinkinderen hier nog veel plezier gaan aan  beleven.
Ook een deel kookboeken en creatieve boeken meegegeven aan mijn zoon, want die kookt graag en Audrey is een creatieve duizendpoot. Alles komt dus goed terecht.
Tijdens de finale van mijn leven wil ik alleen maar lezen en schrijven, en wat lezen betreft enkel de essentie, en die zit meestal enkel in de poëzie. Schrijven zal ik doen naar best vermogen, maar verwacht van mij geen hoogdravende literatuur, maar enkel het leven zoals het is.

David heeft vandaag ook mijn nieuwe laptop gebracht en dat wordt even wennen, maar moeder is nog genoeg bij de pinken om elke verandering aan te kunnen.

Eén gedachte over “Vandaag de dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *