Vandaag de dag

Na de zoveelste discussie op Facebook, over oudere vrouwen die op jongere mannen vallen, de zogenaamde toyboy’s, zoals ze ten onrechte genoemd worden, wil ik een poging doen dit taboe, en deze discriminatie de wereld uit te helpen. Zal waarschijnlijk nog niet direct voor morgen zijn, maar alle beetjes helpen.
Ieder mens heeft het recht om te houden van wie zij of hij wil, en degene die daar problemen mee heeft, moet maar eens naar de psychiater gaan. Dat heb ik ook tien jaar gedaan, en dat heeft geholpen bij mij!
Ik ben nu zeven jaar weduwe, en na alle miserie en zorgen, voel ik mij vandaag in topvorm, jong en dynamisch. En daarom ben ik het beu om mij te moeten verantwoorden en rechtvaardigen, omdat ik de voorkeur geef aan jongere mannen. Ik val er op, want ze zijn boeiend, ze zijn intelligent en lief, ze zijn knap, ze zijn eerlijk, ik leer ervan, ze durven praten over alles wat voor mijn generatie nog taboe is, ze zijn open, grappig, en ze zeggen wat ze denken…
Mijn zoon trouwt binnenkort met een tien jaar jongere vrouw, en waarom zou ik dan geen relatie mogen hebben met een jongere man? Kan iemand mij daar een serieuze reden voor geven, gegrond en zonder vooroordelen?
Elke vrouw, en ook elke man heeft het recht om te houden van wie zei of hij wil, en stop met op alles etiketjes te plakken die de lading helemaal niet dekken, integendeel, ze discrimineren.
Nogmaals, iedereen heeft het recht om te houden van wie zij of hij wil, of het nu jong of oud, man of vrouw is. De manier waarop blijft tenslotte voor iedereen hetzelfde: eerlijk, oprecht en met respect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *