Vandaag de dag 10.04.2018

Ze rijden daar blijkbaar links in Zuid-Afrika.
Dat zou pas een probleem zijn voor mij, want ik kan links en rechts niet spontaan uit elkaar houden, en dat komt omdat ik linkshandig ben, maar in het eerste leerjaar ben overgeschakeld op rechts, omdat ik mijn arm gebroken had. Sindsdien loopt links en rechts blijkbaar door elkaar in mijn bovenkamer.
Vraag aan mij dus nooit de weg, want je weet niet waar je uit komt!
Momenteel zitten Audrey en David, samen met de groep vrienden en de trouwers, in Stellenbosh.
Stellenbosh staat voor wijnproeverijen, en dat zullen ze dan waarschijnlijk ook gedaan hebben. Daarna gaat het richting Kaapstad Seapoint met een kleine omweg richting Philadelphia om Belgische vrienden een bezoekje te brengen.
David liet mij via chat en Facebook weten dat hij ook al twee souvenirs gekocht heeft voor mij, al ben ik even blij met een mooie steen of andere natuurvondst van ginder. Een beetje zand in een flesje of een mooie schelp, meer moet dat niet zijn. Ik ben wel benieuwd!
In elk geval ze zaten daar in Stellenbosh precies in een luxe hotel. Dat zal volop genieten geweest zijn, na de wat minder comfortabele boomhut in het safaripark. Vandaag reizen ze dus door naar Kaapstad en dit was voorlopig hun laatste avondmaal in Stellenbosh.
https://www.facebook.com/DevonValleyHotel/?hc_ref=ARTxWuQAuniwVQFV8wNjnpi6SbSkpeexPHScfiGbfZoqWtV3hVPJxoslF0eE51E4B68
Vanaf nu zal ik dan ook regelmatiger iets horen van hen, vermits er overal Wi-Fi schijnt te zijn. Ik blijf op de hoogte en wie deze blog leest, dus ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *