Kotmadame!

David en ik hebben vandaag de kinderkamer leeggemaakt! Wat de nieuwe bestemming ervan wordt weet ik nog niet, maar er kan in elk geval nu al eens iemand in blijven slapen. Een vriend of vriendin zijn altijd welkom, en wie weet, later misschien een kleinkind.
Een student in huis pakken, zou misschien ook een goed idee zijn. Ik woon hier direct aan de trein en ze kunnen dus zowel naar Brussel als naar Ottignies en van daaruit eventueel ook naar Leuven of een andere grote stad. Zou wel tof zijn, ik als kotmadame!
En liefst een mannelijke student, heb me altijd beter verstaan met jongens dan met meisjes. Ik was trouwens blij dat ik destijds een zoon kreeg, en niet een dochter zoals de gynaecoloog gezegd had.
Ik kan dus nog alle kanten op met die kamer. En met die kamer alleen niet! Wie weet welke plannen er nog in mijn hoofd aan het rijpen zijn!
Het is vandaag trouwens 1 september, terug naar school dus. En vandaag ook terug naar Facebook, maar een Facebook light, want ik ben erop uitgekeken. Liever mensen van vlees en bloed die je in de ogen kan zien.
Dus wie eens aan de spoorweg wil logeren is welkom. Af en toe zijn er nog nachtelijke werken aan de ijzeren weg, maar doorgaan is het hier rustig, en het gezelschap is aangenaam en interessant.
Wees welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *