Een perfecte dag!

Het was een perfecte dag gisteren! Thuis, samen met de kinderen en mijn kleinkind, die van zodra hij mij ziet begint te lachen en nu ook al vraagt om gepakt te worden.

Geluk kan zo volmaakt zijn, zonder dat je er iets speciaals moet voor doen, je moet het gewoon laten gebeuren.

We hadden er een sushi etentje van gemaakt. Weinig werk voor mij, want besteld en aan huis geleverd, en ook totaal vrij van coronastress.

Nadat Reinaert zijn buikje vol was hebben wij dan gegeten, terwijl hij vrolijk en speels bij ons aan tafel toekeek. Tijdens het dessert hebben we hem in zijn reisbedje in mijn kamer te slapen gelegd met babyfoon aan, en hij heeft braaf zijn dutje gedaan, tot zijn papa hem is gaan wakker maken voor zijn laatste flesje.

Het was, zoals ik al zei, een perfecte dag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.