Een bewegingsbank

Ik vind dat gemeenten minder geld moeten uitgeven aan vertier, en veel meer aan zorg.

Bijvoorbeeld zo een “coole” bewegingsbank, die hier onlangs in een parkje geplaatst werd, draagt niets bij tot de zorg voor mensen en is enkel bedoeld als blikvanger en tijdelijk amusement.

https://www.ouderenraden.be/in-de-kijker/sport-bewegen/meer-bewegen-in-hoeilaart-dankzij-ipitup-beweegbank

Voor zowel jong als oud, en iedereen tussenin, moeten nutsvoorzieningen zinvol zijn en ze mogen gerust wat meer geld kosten, en dan zullen we voor ons plezier en vermaak wel zelf kunnen zorgen!!!

Ik geraak bijvoorbeeld al jaren niet zelfstandig en zonder dat ik iemand anders moet lastig vallen, in het dorp, omdat er hier geen openbaar vervoer is. En ik zal de enige niet zijn!

Hoe moet ik o.a. in het containerpark geraken om mijn vuile frituurolie kwijt te geraken, en waarom moet ik een dure container laten komen als ik wat grofhuisvuil heb? Allemaal afgeschaft!

Wees gerust ik trek mijn plan, en ik hoop de rest van de bevolking ook, want voorzieningen waar het algemeen belang beter van wordt, verdwijnen één na één om plaats te maken voor “animatie” die het politiek belang moet dienen. En afstraffen bij de verkiezingen, lukt ook niet, want het is als kiezen tussen de pest en de cholera: elke partij is in hetzelfde bedje ziek.

Brood en spelen? Of willen we meer? Ik in elk geval wel, want anders geraak ik nooit tot in het dorp en op die bewegingsbank!

Opvallend dat daar maar één man tussen staat, namelijk onze burgemeester…

https://www.facebook.com/iedereenberoemdtv/videos/1015391685257451/UzpfSTEyMTMzNTIzMDM6MTAyMDg4NjEyOTEzNDg5MTc/?source=bookmark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *