De paarse periode

Ik kan mij voorstellen dat iedereen mijn gezaag en gestoef over mijn tuin beu is en ook graag wat anders zou willen horen, maar mijn wereld is nu eenmaal niet zo groot en het kan toch ook niet altijd over de verkiezingen en over politiek gaan, nietwaar?!

Grote avonturen zijn voor grote mensen, en ik ben maar een simpel duif die het graag kort bij huis houdt, en altijd weerkeert naar haar hok. Dus toch nog maar eens een paar foto’s van die tuin waarin dat hok staat.

Net zoals schilders als Picasso en Van Gogh hun blauwe of roze periode hadden, lijkt mijn tuin na de gele periode momenteel zijn paarse periode te hebben. Mijn lievelingskleur bovendien en het staat de bloemen prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *