Vandaag de dag 12.03.2018

Wat zijn er toch vele mooie liedjes en gedichten. Een mens zou van minder om de vijf minuten verliefd worden!

Vandaag terug verliefd geworden op de Righteous Broters en na een eerste kennismaking verliefd geworden op de gedichten van de onlangs overleden dichter Menno Wigman. Schande dat ik deze dichter niet eerder gelezen heb, maar ik ben maar sinds kort terug volop bezig met poëzie. Bij mij verloopt alles in fases,  en dan ga ik er opeens weer tenvolle voor.
https://nos.nl/artikel/2214855-dichter-menno-wigman-51-overleden.html
Niets is ooit verledentijd, en wat ik graag deed, zal ik graag blijven doen, maar er is zoveel dat ik af en toe moet keuzes maken omdat “voor alles” de tijd ontbreekt.
Nu is het dan terug volop schrijven, en misschien laat ik daardoor dit jaar de groentetuin over aan Audrey en David, want die willen al lang wat eigen groentjes klaar kunnen maken. Het zijn beiden prima koks, heel creatieve koks ook, en proberen graag iets nieuws uit.

Toch heerlijk zeker, dat je elke dag met nieuwe plannen, nieuwe verwachtingen, nieuwe ontdekkingen, mag wakker worden, en dat rond je zeventigste!
Want dit is helemaal niet evident als ik soms het geduld neem om naar het onterecht geklaag en gezaag van anderen te luisteren, die geen enkel initiatief meer nemen, of geen enkele nieuwe uitdaging durven aangaan, buiten dat belachelijke seniorengedoe.
Geloof mij, het leven is aan de believers en aan de durvers, ook als je al wat ouder bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *