Vandaag de dag

Ze gaan hier dit jaar, volgens de kranten, terug beginnen te werken aan de spoorweg op lijn 161, dus ook in Hoeilaart, en voor mijn deur. Ik hou mijn hart al vast!
https://www.hln.be/regio/brussel/na-3-jaar-gen-werken-hervatten-in-maart~aab69f14/
Van 2011 tot 2015 hebben ze hier al gewerkt, werken die er moesten voor zorgen dat er twee sporen bijkwamen, en de treinen dus op vier sporen konden passeren.
Mijn man was net in februari 2011 overleden toen in april de werken hier begonnen. Ik was toen haast een gevangene in mijn eigen huis en zat opgescheept met een vernielde tuin, die ik ondertussen met bloed, zweet en tranen zelf hersteld heb, samen met mijn zoon, en met de hulp van onze schepen voor openbare werken. Maar het heeft geduld, vastberadenheid en volharding gekost en ik ben er bijna onderdoor gegaan.
Twee jaar heb ik gestreden. Ik dacht dat het nooit meer goed ging komen, maar gelukkig kan ik goed schrijven en een negen bladzijden lange brief naar de NMBS heeft de zaak eindelijk opgelost. Ik ben Marc Vanderlinden nog altijd dankbaar dat hij er voor gezorgd heeft dat de brief bij de juiste persoon terecht kwam (Arnaud Blommaert), want de NMBS is een nest waar een kat haar eigen jongen niet in terug vind.
En nu dit jaar zouden dan eindelijk die twee extra sporen gelegd worden. Het verloop van de werken zal u kunnen volgen op mijn Facebook pagina “Treinstation Hoeilaart”, en hopelijk verloopt alles dit keer zonder hinder en schade voor de buurtbewoners.
https://www.facebook.com/GENADE2011/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *