Vandaag de dag

Momenteel is men in de 7de dag aan het debatteren over wat al dan niet mag in de islam.
Voor mij is het duidelijk, godsdienst misvormd het brein, door mensen te beletten van zelfstandig te denken. Mensen hebben echt geen god nodig om hen te vertellen en laten ontdekken wat goed en kwaad is. Dus een overbodig debat.
In de loop van de uitzending werd ook de vraag gesteld of de auto wel een geschikt vervoermiddel is?
Persoonlijk vind ik de auto de slechtste en kwaadste uitvinding ooit, en zeker tegenwoordig ongeschikt om ons te verplaatsen, en we gebruiken hem ook veel te vaak en onnodig.
Zelf kan ik niet autorijden en in het begin toen mijn man overleden was, miste ik de auto heel erg. Maar ondertussen zeker niet meer! De weinige keren dat ik een auto nodig heb, kan ik beroep doen op anderen of een taxi, en verder heb ik mijn leven zo georganiseerd dat ik zelfs de bus niet meer mis. De weinige keren dat ik wel op de baan ben, haal ik opgelucht adem wanneer ik weer thuis ben.
Behalve voor een kalm ritje door onze prachtige Ardennen, krijgen ze mij niet meer met plezier in de wagen. En ook dat weer niet te vaak, want overal waar de auto komt, verdwijnt de natuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *