Vandaag de dag

Naast witte donderdag hebben we nu dus ook zwarte vrijdag! En allemaal doen ze mee, van de Lidl tot Zalando, en van Bol.com tot Wolplein.nl. Belachelijk, de schapen van de commercie! Nestbevuilers zijn het en meelopers van de Amerikaanse wancultuur. Als we maar kunnen verkopen en kopen, dat is tegenwoordig de enige betekenis van de feestdagen.
Om in de sfeer te blijven heb ik mijn kleerkast zitten uitmesten, en het viel al bij al nog mee. Enkel een paar stukken zijn eruit gevlogen, de rest mag blijven hangen, en ik zal niet moeten rondlopen in mijn blootje!
Mijn toilet voor de trouw volgend jaar hangt er ook al bij, samen met de gepaste schoenen en handtas. Dan moet ik tenminste dat niet meer in mijn hoofd steken, en mijn toekomstige schoondochter heeft het goedgekeurd dus zitten we safe.
En nu terug tot de orde van de dag, want vrijdag is kuisdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *