Vandaag de dag 28.04.2018

Als je niets zinnigs te vertellen hebt, dan moet je zwijgen, en dat was gisteren zo, dus af en toe geen nieuws, goed nieuws. Bovendien heb ik nu mijn handen vol met de tuin en binnenkort wil ik ook nog wel eens wat meer op stap gaan.
Dit is een foto van de moestuin, die helemaal in orde is, en waar nog kan in geplant en gezaaid woorden. Er komt ook nog een pruimenboom op de plaats waar een struik het niet meer lijkt te doen.
Vandaag naar het tuincentrum in Huldenberg, samen met David, want het zijn daar promotiedagen, en mijn terras kan nog wel wat bloemetjes aan.
Dat terras heb ik gisteren opgekuist, dus nu is alles zowat piekfijn in orde, behalve het stuk gracht dat overwoekerd wordt door het terrein van de spoorweg. Maar daar waag ik mij niet aan, dat komt Peter, de tuinman, doen.
Ik heb wel gezien dat aan mijn vijgenboom die ik daarin geplant heb, al vijgen komen. Ze staan zowat voor wat de NMBS eigenlijk is: vijgen na Pasen, nooit op tijd, en oplossingen die te laat komen.Ik ben best wel fier en voldaan op wat ik met hulp van David en af en toe een tuinman met deze tuin heb gedaan, want het was geen gemakkelijke klus, omdat het terrein vol steekt met afbraakmateriaal, en vandaar ook al die bakken waarin gekweekt wordt. Maar het lukt aardig en hij wordt jaar na jaar mooier.
“Maak het mooi, Micheline”, zoals Herman altijd zegt, en dat heb ik gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *