Vandaag de dag 28.03.2018 (3)

Tot slot van de dag, rijdt een domme chauffeur zich vast in de oprit van mijn garage. De jonge gast, die wel een dikke wagen had, maar blijkbaar geen 300 euro om een takeldienst te betalen, trommelde zijn vrienden op om de klus te klaren waarvan ik op voorhand wist dat die ging mislukken.
Ze hebben het twee uur vol gehouden, om hem met pure mankracht terug naar boven te krijgen.
Op den duur werd de stoere knaap ook nog agressief en begon tegen vuilbakken te schoppen, zodat ik naar de politie belde, en de vrienden uiteindelijk naar een takeldienst, die de auto binnen de vijf minuten naar boven getrokken had.
Ik was al die tijd bang dat ze tegen mijn huis gingen rijden, en woedend omdat ze voor geen reden vatbaar waren.
Het zijn dus drie bange uren geworden.

Eén gedachte over “Vandaag de dag 28.03.2018 (3)

  1. Wauw dat is de moeite,gij hebt nog heel lang gewacht voor dat je de politie gebeld hebt,daar moet toch niemand niet in rijden ,zelf je zoon doet dat niet en wat kwamen die vreemde daar nog doen?Ik zou ook niet gerust geweest zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *