Vandaag de dag 26.02.2018

Het gaat een wat aparte week worden.
Dinsdag heb ik een afspraak of een date zoals ze dat zeggen. Wat het uiteindelijk is en was, zal ik pas dinsdag weten, ik hoop in elk geval dat het gezellig wordt.
En woensdag is er dan Huizenjagers op tv, met David en Audrey én Cartouche, waar ik natuurlijk ook heel benieuwd naar ben.
Er zijn nogal wat nieuwe mensen in mijn leven gekomen de laatste tijd, en dat is boeiend, en wat vooral plezant is, is dat die vriendschappen ook groeien.
Mensen willen elkaar ontmoeten, en niet alleen op Facebook, maar ook lijfelijk, wat toch nog altijd veel meer betekent dan een Facebook account, wanneer je elkaar echt wilt leren kennen.
Ondertussen is hier ook de winter echt ingetreden en heeft iedereen het koud, ook in huis, want stoken kost geld, en we zijn allemaal toch wat zuiniger geworden. Ik kan me voorstellen dat een echte winter, een groot probleem is voor veel mensen wat de energiekosten betreft die haast onbetaalbaar zijn geworden.
Schandalig eigenlijk, vooral vanwege de politiek, want dat is echt de belastingbetaler uitmelken om de putten van hun jarenlang wanbeleid opgevuld te krijgen. En ze weten goed genoeg dat we niet zonder die energievoorzieningen kunnen. Schandalig eigenlijk, vooral omdat er zowel geld verkwist worden aan luxe projecten  zoals het GEN van de NMBS, waar niemand beter van wordt.
Alle nutsvoorzieningen worden afgebouwd, of worden onbetaalbaar, en het is vooral in de winter dat de meeste mensen dat heel goed voelen.
In oktober zijn het verkiezingen, eens zien of er daarna iets gaat veranderen. Ik hoop het, maar erin geloven is wat anders, want met de politiek is het zoals met de liefde tegenwoordig: veel beloven maar weinig geven, doet de zotten in vrede leven!

6 gedachten over “Vandaag de dag 26.02.2018

  1. Micheline, ik wens je een hele fijne date toe. Geniet ervan. Volg je al een tijdje en ben ook heel benieuwd naar de huizenjacht van David. Hij heeft nog altijd een warm plaatsje in mijn hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *