Vandaag de dag 24.02.2018

Volgende week woensdag komen mijn zoon en schoondochter op tv. Ze hebben namelijk meegewerkt aan een aflevering van Huizenjagers, want ze willen graag een betaalbare woning vinden.
De uitzending begint om 19u45 op VIER. Er zijn twee draaidagen geweest, de eerste bij hen thuis, en de tweede met het bezoek aan drie woningen die te koop stonden. Ik ben vooral benieuwd naar het begin, bij hen thuis, en vooral om hun kattin Cartouche bezig te zien, want naar het schijnt is het een echte tv-vedette.
Hoe de uitzending uiteindelijk afloopt vertel ik hier natuurlijk niet, en of ze al dan niet de woning van hun dromen gevonden hebben, ook niet, daarvoor moet er eerst gekeken worden.
http://communicatie.vier.be/nieuwe-huizenjacht-geopend-in-het-dijleland#
Vanavond ben ik door mijn kinderen ook getrakteerd op een Catalaans etentje in een restaurant in Waterloo. Een heel speciale culinaire ervaring, want ik had nog nooit tapas gegeten. Het was heel lekker en je kan uitgebreid proeven van alles en nog wat.
Het restaurant was ook typisch Catalaans, en je kon er ook de Catalaanse streekproducten kopen en ze hebben een enorme keuze aan wijnen. Een echte aanrader “L’ Accent Catalan in Waterloo.

Dinsdag ben ik weer uitgenodigd voor een etentje, dit keer in Genval, want ik heb een date, en dat is ook weer heel spannend, maar meer vertel ik daar nog niet over. Eerst zien wat er van komt, en niet vooruit lopen op de zaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *