Vandaag de dag 22.06.2018 (2)

Liefdesbrief

Natuurlijk geloof je niemand meer, wanneer je al je ganse leven bedrogen en vernederd geweest bent. Maar toch…
Op een dag komt er die ene, die alleen maar wil geven, die je neemt om wie je bent, zelfs verlangt naar jou om wie je bent, zelfs van je houdt om wie je bent.
Zielsveel van je houdt, zonder je toestemming te vragen, zonder dat je daar ook maar enig verweer zal tegen hebben, zonder dat je afweer, de muur die je eventueel rondom je bouwt, dat ook maar enigszins zal kunnen tegen houden.
Want jij, jij bent het beste wat haar ooit overkomen is, jij bent eindelijk die zielsverwant waar ze altijd naar gezocht heeft, en dacht nooit nog te vinden.
Verstop je maar, sluit maar alle deuren, gooi gerust al je dromen over boord, het zal haar niet deren, want ze is vast besloten van jou te blijven houden.
Je noemde haar sterk, je noemde haar uniek, je noemde haar de allerliefste. En dat is ze ook. Voor jou, en enkel voor jou, je strijdmakker, en vastbesloten de strijd nooit op te geven.
https://www.youtube.com/watch?v=ZRC2AcJDg9Y
Waar zou ze trouwens bang moeten voor zijn, ze heeft immers niets te verliezen, haar hart is ze al kwijt. En ook al verliest ze jou aan een wereld die hard is en verdomde streng voor de liefde – onnatuurlijk ook, want we zijn eerder geneigd niet toe te geven aan wat goed is voor ons, dan aan wat ons ongelukkig maakt – zal ze van jou blijven houden.
De liefde overwint alles, is voor haar niet langer een cliché, maar een levenswijze geworden, die maar één doel heeft, en dat is jou beminnen, op een manier dat jij dat wilt en kunt aanvaarden om in dit leven eindelijk het geluk te vinden dat je verdient.

Voor altijd de jouwe

3 gedachten over “Vandaag de dag 22.06.2018 (2)

  1. Ik ben te zeer mens om niet bewogen te worden door het verdriet van anderen, en als ik geen middel vind om hun lijden te verzachten, heeft mijn menselijke natuur zoveel pijn, dat ik er naar snak de dood te mogen omhelzen als een lang verloren vriend (M.Gandhi). I’m so sorry!

  2. “Ik ben te zeer mens om niet bewogen te worden door het verdriet van anderen, en als ik geen middel vind om hun lijden te verzachten, heeft mijn menselijke natuur zoveel pijn, dat ik er naar snak de dood te mogen omhelzen als een lang verloren vriend” (M. Gandhi). I’m so sorry

  3. “Ik ben te zeer mens om niet bewogen te worden door het verdriet van anderen, en als ik geen middel vind om hun lijden te verzachten, heeft mijn menselijke natuur zoveel pijn, dat ik er naar snak de dood te mogen omhelzen als een lang verloren vriend” (M.Gandhi).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *