Vandaag de dag 21.03.2018

Binnenkort twee weken alleen op de wereld, allez toch in Europa, als Audrey en David in Afrika zitten.
Buiten de “vrienden” van Facebook heb ik nauwelijks contact met mensen. Ik heb geen familie en al zeker geen verwanten, nauwelijks vrienden, en in het dorp krijgen ze mij niet te zien. De enige mensen die ik ken staan op Facebook, en dan soms nog niet eens als mens, maar eerder met de foto van een dier of iets dergelijks.
O ja, ik vergat de fluoriderende mannekes van ’t spoor, maar of dat mensen van vlees en bloed zijn, of eerder van lego, dat weet ik ook nog niet met zekerheid.
Mijn buurvrouw heeft tijdens een wandeling met de hond, foto’s genomen van de werken boven op de perrons, want ik zie hier alleen maar wat er onder de brug gebeurt. Zolang ik dat in het oog kan houden en er geen brokken gemaakt worden, ben ik al tevreden.
Vannacht heb ik ze wel horen werken, en af en toe een flinke slag gehoord, maar blijkbaar hoort dat er allemaal bij.Ziezo dat moeten dan de twee extra sporen worden, die alle fileleed rond Brussel gaan oplossen…
Ze doen maar, zolang ze mijn tuin en mijn katten maar gerust laten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *