Vandaag de dag

Remco is thuis! Seffens volgen de foto’s.
Veel zullen we vandaag niet kunnen uitspoken want zo’n kleine wezens houden je handen vast. Het is bovendien ook slecht weer en zo hebben we wat meer tijd om niks te doen.
O ja, dat heb ik jullie nog niet verteld: ik heb een nieuw correspondentievriendje, dit keer uit Minneapolis, dus ver genoeg om geen last te hebben van ongewenste intimiteiten. Het is een 57-jarige Amerikaanse soldaat. Hij schrijft in het Engels en ik in het Nederlands, via mail natuurlijk. Met al die terreuraanslagen kan een soldaat wel eens van pas komen!
Ik heb altijd gecorrespondeerd, zeker toen ik jong was, met jongens en meisjes, later met gevangenen, en ook altijd contact gehouden met een paar leraars.
Als ze maar kan schrijven hé.🤣 En nu binnenkort een website!!!🤗🤗🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *