Vandaag de dag 20.02.2018

De GEN- werken aan de spoorweg zijn sinds gisteren terug begonnen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Gewestelijk_ExpresNet
De eerste lange fase was van 2011 tot 2015, en we hebben hier afgezien in de Vosdelle, vooral zij, die net als ik aan het station van Hoeilaart woonden en nog wonen. En ik had de ereplaats gekregen.Op een gegeven moment kon ik hier niet meer weg, en het heeft zeker maanden geduurd, voordat de mensen die hier bij mij moesten zijn, niet meer tot aan de deur geraakten.Ik organiseerde hier thuis destijds creatieve namiddag voor dames met tijd en zin in handwerk, maar ik heb alles moet stopzetten. Op den duur zit een mens helemaal geïsoleerd, met enkel lelijkheid en vuiligheid om zich heen.
De tuin werd vernield, en heb hem daarna op eigen kosten en zelf terug moeten herstellen. Nu staat hij vol jonge planten en boompjes van twee jaar oud en ik hoop dat er niet meer aangekomen wordt.Dit keer is het niet Infrabel die hier de werken uitvoert, maar de BAM, die al die grote infrastructuurwerken uitvoert, onder andere ook in Antwerpen naar het schijnt. In elk geval ik hoop dat deze onderaannemer wat empathieser is en wat meer rekening houdt met het feit dat hier ook mensen wonen.

http://www.bamnv.be/

https://www.wegenbouw.be/nieuws/5635/cei-de-meyer-en-betonac-samengevoegd-tot-bam-contractors

Onze schepen van openbare werken, Marc Vanderlinden, heeft in elk geval beloofd de werken nauwkeurig op te volgen, en we hebben misschien geluk, want het zijn dit jaar in oktober ook verkiezingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *