Vandaag de dag 15.06.2018

Slecht geslapen vannacht, pas rond zes uur in slaap gevallen. Ik was nog helder wakker, en het enige dat hielp om het uit te houden in bed, was wat knuffelen met Iris. En die had het graag natuurlijk. Die zou in mij inkruipen als ze kon, en ze kan uren lang in mijn arm liggen.
Dus ik ben niet zo erg wakker vandaag en dan maar eerder wat foto’s op de site zetten, dan zitten te brabbelen.
De tuin zorgt elke dag voor vers fruit, en Iris zit zo ook meteen tussen de foto’s.

De noordkrieken en de vijgen zijn nog niet rijp, de kersen zijn al op, en van de aardbeien en frambozen smul ik nu elke dag. Het krentenboomje dat besteel ik telkens ik er langs moet, en de besjes zijn superzoet.
Ik barst van de vitamientjes! Nu nog een nachtje lekker slapen, en ik ben weer in topvorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *