Vandaag de dag 15.03.2018

Ik heb vandaag een uitzonderlijk zotte dag, ik lijk mezelf te overstijgen in vrolijkheid en vind mezelf vandaag uiterst grappig. Mag het even?!
Zojuist ook een afspraak gemaakt met de dokter, om eens te horen wat die van mij vindt nu ik geen antidepressiva meer neem. Misschien ben ik nu pas werkelijk zot geworden!
Zal maar weer voor een paar dagen mijn bloeddruk controleren, maar vandaag stond die al heel goed: 12.7, 6.5 en hartslag 62. Kan niet beter, en dat op mijn leeftijd, en zonder aan sport te doen, of zonder, voorlopig toch, in de tuin te werken, want dat is meestal mijn dagelijkse sport, maar het is werkelijk te slecht buiten. Daarvoor zullen we nog eventjes moten wachten, tot het wat droger is.
Het lijkt er op dat de NMBS daar geen last van ondervindt, want de werken zijn hier hernomen, en momenteel zitten ze op het vroegere veld van den boer, vlak naast de Terdelle brug.
De BAM lijkt te werken met manieren, in tegenstelling tot Infrabel die eerder een slagveld ontketenen als ze in actie schieten.Toch voor alle zekerheid één dezer dagen eens naar onze schepen van openbare werken mailen om te vragen of ze hier de modder naast mijn oprit zouden willen komen opruimen, van zodra ze hier in de Vosdelle niet meer moeten zijn. En vermits er dit jaar gemeenteverkiezingen plaats vinden, zal dat wel dik in orde komen, denk ik. Bovendien ze kennen mij op het gemeentehuis, ik geef niet op, tot het in orde is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *