Vandaag de dag 14.05.2018 (2)

Vermits dit blog in de eerste plaats bestemd is voor mijn nageslacht, wil ik hen dit filmpje van de vrijgezellendag van Audrey niet onthouden. Haar vriendinnen bezorgden haar de vrijgezellendag van haar leven in het pretpark Walibi in Waver op 1 mei 2018.

Bekijk hier de aftermovie op Facebook.

David deed er ’s avonds nog een schepje bovenop, door zijn eigen verkleedpartijtje.Of dit allemaal nog wel goed komt, zien we op vijftien september. En zoals ze mij al lieten weten, zullen ze dan de dag erna ook eindelijk aan dat nageslacht beginnen!
In verband met nageslacht en degelijke toestanden gaf David mij vandaag onbewust een mooi complimentje. Hij zei het volgende: “Vermits jij er nog zo goed voorkomt op je zeventigste en ik de meeste van mijn genen van jou heb, zal ik toch ook nog lang kunnen genieten van mijn pensioen.”
Wie doet beter? En dat de dag na Moederdag!

2 gedachten over “Vandaag de dag 14.05.2018 (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *