Vandaag de dag 13.03.2018

Bij mijn boekenbestelling zat vandaag het gratis boek van Griet Op De Beeck.
Wat een verrassing! Het boek gaat over een 71 jarige vrouw die verliefd wordt op een veel jongere man. Zou die nu echt dat boek voor mij geschreven hebben?!!!!!!!!🤣🤣🤣
Het boek werd in elk geval speciaal geschreven voor de Boekenweek 2018! Het onderwerp leeft blijkbaar, en binnenkort is dit geen uitzondering meer en hopelijk ook niet langer taboe!
Korte samenvatting van het boek, met als titel “Gezien de feiten”. “Het boek gaat over Olivia een vrouw voor wie opeens alles anders wordt. Een verhaal over de kracht van spijt hebben, de gretige wil om goed te leven, de warme wurggreep van families, de angst om ruimte in te nemen, de kilte van de wereld zoals we haar kennen en het wapen dat liefde kan zijn, als ze echt is tenminste.”
Ik ga het boekje (94 blz) uitlezen, en ben nieuwsgierig in hoeverre ik er mijzelf in ga tegenkomen.
Er staat ook volgende toepasselijke tekst op de eerste pagina’s:
The only calibration that counts is how much heart people invest, how much they ignore their fears of being hurt or caught out or humiliated. And the only thing people regret is that they didn’t invest enough heart, didn’t love enough. Nothing else really counts at all. (Ted Hughes)
https://nl.wikipedia.org/wiki/Ted_Hughes https://leomesmangedichten.com/2015/02/07/kraai-van-ted-hughes/
https://www.youtube.com/watch?v=18DdJO9Lg-s
Ted Hughes was een Engelse dichter met veel ervaring in de liefde, maar blijkbaar heeft ze hem niet veel geluk en voldoening gebracht. Maar is het niet net dat wat de dichter nodig heeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *