Vandaag de dag 10.03.2018

Er zijn in de vrije natuur twee dingen waar ik niet kan aan weerstaan: bloemen en stenen.
Breng mij geen kitscherig vakantiesouvenir mee, maar een mooie steen gevonden in de vrije natuur, en liefst met de plaats bij waar je hem gevonden hebt.
Trouwens, wanneer het juwelen betreft, hou ik het meest van halfedelstenen, en parels. Verder is mijn favoriet accessoir, een mooi lipstick, en ik ga de soorten die ik al heb niet opgebruikt krijgen, of ik zou ze moeten opeten! Meer make-up hoef ik trouwens niet op, maar als ik zonder mijn lippen een kleurtje gegeven te hebben, buiten ga, voel ik mijn slecht gekleed.
Wat er ook bij moet, is parfum, en geen goedkope. Het lekkerste geurtje is Pleasures van Estée Lauder. Bovendien, alles wat ik aan schoonheidsartikelen koop is van Estée Lauder.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Estée_Lauder
Tijdens Internationale Vrouwendag waren er hier en daar op internet dagacties, met sterk verlaagde prijzen op bepaalde schoonheidsproducten, en dat is ideaal om je tegen een redelijke prijs een goed product aan de schaffen. Sommige parfums kon je kopen met tot 75% vermindering. En dan kan ik het mij natuurlijk niet laten!

Natuurlijke schoonheid blijft als vrouw wel altijd je hoogste troef, maar hier en daar de natuur wat bijkleuren en een fris geurtje geven is een niet te versmaden extraatje, vooral als de jaren je al hier en daar wat glans afgepakt hebben. En het mooiste juweel dat je kan dragen, is en blijft je glimlach, dus er vooral voor zorgen dat je die nooit verliest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *