Vandaag de dag 06.07.2018

Een mens “ontdekken” is het boeiendste wat er is! Dit is ook zo heerlijk aan een nieuwe relatie, zeker op een leeftijd dat wij gekomen zijn, want dan heb je een heel leven uit de doeken te doen. En als je lief dan ook nog eens geboren werd en opgegroeid is aan de andere kant van het land, wordt het helemaal spannend.
Ik heb trouwens al heel veel over mezelf verteld op deze website, maar ik wil hem ook nog heel veel kunnen laten zien.
De plaats waar ik geboren ben, opgegroeid, school gelopen, gespeeld, ja zelfs gevrijd heb, gewerkt,… En ik wil dat hij dat met mij ook doet, want ik wil alles van hem weten!
We houden beiden erg veel van de natuur, en hij moet dus kunnen kennismaken met “mijn biotoop”, de plekjes waar ik als kind het meeste vreugde heb uitgehaald. Gelukkig bestaan ze nog en hebben ze de tijd en de mens overleefd.
En na de natuur, komt de lectuur, de boeken die ons gevormd hebben tot wie we zijn, en de muziek, de kunst, de dingen die ons het meest beroeren.
Tot slot, of beter gezegd te samen met dit alles, zullen we kennismaken met de belangrijkste mensen in ons leven, die van vroeger en die van nu.
Alles willen we weten van elkaar, zodat we nooit uitgepraat zullen geraken, en ik weet zeker, dat we beiden ook nooit uitgeluisterd zullen zijn.
https://www.youtube.com/watch?v=94MHIeeGwys&feature=youtu.be
En we zullen ook samen lachen en samen huilen om wat geweest is, daar ben ik zeker van, en dat noemen we dan intimiteit en thuis komen bij elkaar.
Maar vooral zullen we het heden omarmen en dankbaar zijn, dat we elkaar gevonden hebben en elke dag samen mogen opstaan, en samen mogen slapen gaan, en dat we elke dag de kans krijgen om dat wat we voelen voor elkaar om te zetten in daden die het leven de moeite waard maken.

2 gedachten over “Vandaag de dag 06.07.2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *