Vandaag de dag 04.03.2018

Spelen met woorden, het mooiste spel dat er is, en daar nog wat humor bij en ik ben verkocht!
Vandaag drie gedichten gebaard, of geworpen zoals ik het graag noem. Die uitdrukking komt van mijn psychiater van destijds. Katten werpen hun jongen, dichters werpen hun gedichten, en zeker als het iemand is die zoals ik schrijf: ofwel is het in één ruk en direct goed, of anders deugt het niet en werp ik het maar beter weg.
Ik denk dat ik ook een nieuw woord uitgevonden heb: knipooggedicht.

Een slechte minnaar (een knipooggedicht)

Een slechte minnaar
trekt zich altijd
te vroeg terug,
zowel met woorden
als met daden.

Micheline Baetens – 04.03.2018

Bestaat het woord “knipooggedicht” eigenlijk wel? Wie er meer over weet, laat het mij aub weten!
Verder heb ik vandaag de ganse dag naar Italiaanse liedjes geluisterd, in de hoop dat die boef van een Berlusconi, niet terug aan de macht komt in Italië. Mooi land, maar o zo corrupt en misdadig! Niet voor niets misschien dat veel van onze politici daar een tweede verblijf hebben…
Ik ga hier als extraatje, en zomaar, een hele mooie foto bijzetten, van Audrey, toen zij en David een weekje in Rome waren. Toch een knappe schoondochter hé, dat ik heb! Hetgeen ze draagt heeft ze bovendien zelf ontworpen en gemaakt. Een echte diva!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *