Vandaag de dag 02.03.2018

Neen, het was vandaag niet de eerste sneeuw van de winter, maar misschien wel de laatste, en het heeft vandaag ook voor het eerst echt gesneeuwd dit jaar. Minder prettig en zelfs hondsgevaarlijk was de eerste ijzel van het jaar: regen op een bevroren wegdek, en niemand durft of kan nog de baan op.

Gelukkig is het daarna dan beginnen sneeuwen, en dan kan je al gemakkelijker rijden en David en Audrey zijn toch veilig thuis geraakt van hun werk.
Eigenlijk heb ik niet veel zinnigs gedaan vandaag, buiten veel gechat op Facebook. Ik ben en beetje verslaafd geraakt aan Zuckerberg geloof ik. Maar gelukkig zijn er die internetvrienden, zeker in de winter, en al zeker wanneer een mens niet buiten kan.

Remco heeft nu ook voor de eerste keer sneeuw meegemaakt, en hij was er niet echt happig op, met dat lange haar in dat natte spul. Je moet hem zien zagen onder mijn kamerraam om terug binnen te mogen.
Facebook, mijn katten, mijn zoon en schoondochter, mijn kippen die vandaag geen eten gekregen hebben, en een huis dat een thuis is, en waar iedereen welkom is die wat warmte kan meebrengen, meer hoeft er momenteel niet te zijn voor mij.
Laat het gerust nog maar wat winteren, wij houden het hier wel gezellig en levendig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *