Vandaag de dag 01.04.2018

Ze zijn vertrokken!
Voor mij is Zuid-Afrika de andere kant van de wereld, maar tegenwoordig is iedereen wereldreiziger, en blijkbaar ben ik één van de weinigen die nog niet gevlogen heeft, tenminste niet met een vliegtuig. Zal waarschijnlijk voor in een ander leven zijn.
Gisterenavond zijn David en Audrey dan komen eten, en ze hebben gesmuld van mijn vol-au- vent. Het was een gezellige avond en nu zitten ze dus op het vliegtuig onderweg naar Kaapstad.
We hebben ook nog onverwachts bezoek gekregen van Luc Meganck, waarmee ik bevriend geraakt ben via Facebook. Hij is tevens gemeenteraadslid in Hoeilaart en hopelijk wordt hij na de verkiezingen ook schepen, dan hebben we er eens eentje die met het volk kan praten en lachen.

Hij gaat er ook voor zorgen dat er niet meer in de afrit van het huis kan gereden worden, zodat ik niet telkens er zich hier iemand parkeert moet bang zijn, dat ze in mijn slaapkamer rijden!
Vandaag is het dus Pasen en toevallig ook 1 april, de dag waarop men je probeert beet te nemen en een aprilvis te verkopen.
Paaseieren, zijn er alleen van mijn kippen en beetgenomen worden zal niet lukken, want ik ben alleen thuis en kom niet buiten vandaag. Trouwens, gedurende het jaar maakt men ons al genoeg blaaskes wijs, 1 april is maar klein amusement daar tegen.
Hopelijk vanaf morgen wel wat lenteriger weer, zodat we onze handen in de aarde kunnen steken en aan de tuin beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *