Vandaag de dag 01.03.2018

En we zijn al terug maart! Het jaar zal weer veel te vlug voorbij gaan, zeker met wat er nog allemaal in mijn persoonlijk leven te gebeuren valt.
Gisterenavond was het dus de tv-uitzending van Huizenjagers waaraan Audrey, David én Cartouche hebben meegedaan.
Geen van de drie huizen die ze bezocht hebben, beviel hen helemaal, en vermits je een huis in de meeste gevallen toch maar één keer koopt, hebben ze elk aanbod afgeslagen.
Het was wel én vooral een leerrijke ervaring, en ze zullen uiteindelijk wel vinden wat ze zoeken. Bovendien ze zitten daar voorlopig goed in de Kouterstraat en nu moet er eerst wat energie en aandacht in hun trouw gestoken worden.
Maar toch nog eerst op reis, naar Zuid-Afrika, naar Kaapstad. Ze vertrekken de eerste april en ik hoop dat het een geslaagde voorhuwelijkse reis wordt.
Ik zal dan wel veertien dagen alleen zitten, maar ik ben een groot meisje, en ik trek mijn plan wel, heb ik altijd al gekund, dus ook dit keer zonder twijfel.
De avond ervoor komen ze nog eens heel uitgebreid smullen van mijn uitstekende vol-au-vent, en de volgende middag vliegen ze dus echt!
Cartouche, daarvoor zijn al babysitters geregeld, en hun kat zullen ze wel missen, maar ginder zullen ook wel grote katten genoeg zijn.
Het wordt een boeiend jaar voor die twee, en ze verdienen alle geluk van de wereld!

Eén gedachte over “Vandaag de dag 01.03.2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *