Vandaag 20.03.2018 (2)

Omdat vandaag het, of is het nu morgen, of misschien zelfs pas overmorgen, lente wordt, een paar prachtige faits divers met mooie beelden.
Vooreerst is er het artikel van de krant De Standaard over het vrouwelijke geslachtsorgaan, en met een hele mooie videoclip van een chanson van Georges Brassens.
http://www.standaard.be/cnt/dmf20180319_03417299?utm_source=standaard&utm_medium=social&utm_campaign=send-to-a-friend

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=wKTt8Tdeb5Y

En dan is er deze hele lenterige foto die David zaterdag nam in de Aveve te Tervuren. Hier wordt je toch hoopvol en vrolijk van!
Belangrijk nieuws, dat ik gisteren vergat te vertellen, is dat David gisteren naar de notaris geweest is om de akte te tekenen van de verkoop van zijn appartement in Hoeilaar. Dit hoofdstuk is voor hem dus definitief afgesloten, en nu kunnen ze met een gerust gemoed op zoek gaan naar een huisje met een tuintje voor als er de gewenste kindjes komen.
David heeft voor dit weekend in Manhay het vrijgezellenfeest van mijn beste vriend georganiseerd. Alwin trouwt binnenkort in Zuid-Afrika, de thuishaven van Greet, en samen vertrekt de hele bende op 1 april naar Kaapstad. Dit wordt tevens de (voor)-huwelijksreis van Audrey en David. 
Ik zal mijn zoon en schoondochter dus zo’n twee weken moeten missen, maar moeder zal zich wel kunnen bezig houden, en hopelijk ook in de tuin, en wordt het dus inderdaad écht lente.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *