Twee handen op één buik

Zaterdagnamiddag ben ik eens op stap geweest met mijn zoon, wat zowel hij als ik willen deze maand nog wat tuinieren, en dus zijn we plantjes gaan kopen. Hij kruiden, ik bloemen.

We moesten hiervoor naar Huldenberg, waar het momenteel feesten zijn en we hebben dus een hele omleiding moeten volgen om tot in het tuincentrum de Nieuwe Serre te geraken.

Heerlijk eigenlijk die omleiding, en zeker met het schitterend weer dat we momenteel nog hebben, het was 25 graden, en alles zag nog groen.
We zijn langs Tombeek, Terlanen en Sint Agatha Rode gereden, en ik geraakte opgetogen door de landelijkheid van het landschap, het deed deugd te merken dat gelukkig nog niet alles volgebouwd was en dat er nog koeien in de malse weiden lagen.
Na onze inkopen, weer een auto vol, en nog een paar boodschappen zijn we naar David zijn serre gereden, want die had ik nog niet gezien.

Hij doet dat goed, mijn zoon, en is wild enthousiast, want heeft al plannen voor volgend jaar, en wil ook een paar cursussen gaan volgen.
Mijn zoon en ik, we hebben eigenlijk toch wel heel veel gemeen. “Twee handen op één buik”, zei mijn man altijd, en dat is inderdaad zo gebleven voor veel dingen. Je genen op die manier kunnen doorgeven is trouwens fantastisch. Ze zijn goed terecht gekomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *