Reinaert

Gisteren kreeg Reinaert onverwacht bezoek van Kabouter Klus en gisteren kregen wij ook te horen dat Reinaert, samen met papa en mama definitief naar huis mag.

Vandaag zijn ook nog de Cliniclowns langs geweest, maar ook en vooral  veel mensen die Reinaert verzorgd hebben, om hem en de ouders het beste te wensen.

Vanaf volgende week gebeurt de revalidatie dan verder thuis. Elke weekdag naar de “turnjuf” en op 28 november naar de dagkliniek van UZ Leuven om nog een tweede gipsverband rond zijn linker beentje te doen.

Daarvoor zal hij deze keer wel in slaap gedaan worden, en er gaat daardoor morgen voor het vertrek naar Overijse nog een gesprek met de anesthesiste aan vooraf.

Het gips komt er dus op 28 november, en op 24 november is er een afspraak  met de dokter om het over het immuunsysteem van Reinaert te hebben, want het wordt van in het begin al onderzocht, of daar al dan niet problemen mee zijn. We hopen van niet, al zal twee jaar corona maatregelen ook wel meegespeeld hebben.

Verder kan voor Reinaert ook thuisonderwijs aangevraagd worden, maar dat wordt ook nog bekeken met ’t Kasteeltje, hoe en of dit het best kan georganiseerd worden.

Dit zal dus waarschijnlijk mijn laatste blogverslagje zijn dat ik met Facebook deel. Natuurlijk blijft mijn blog verder toegankelijk voor al wie het interessant genoeg vindt om te lezen wat in mijn dagdagelijks leven gebeurt en wat me beroert, en geuit wordt via mijn creativiteit.

Wij danken iedereen heel hartelijk die met ons deze vooral bange periode heeft meebeleefd en nu onze vreugde deelt.

Wij hebben daardoor ons verdriet en onze onzekerheid langs de buitenkant kunnen dragen en niet alleen moeten verwerken, en dat was een grote steun. Bedankt, en voor iedereen nu al een gezond en vrolijk jaareinde!

4 gedachten over “Reinaert

  1. Met veel interesse je verhalen gelezen, en meegevoeld met al de zorgen in verband met Reinaert, het raakte me echt, heb zelf geen kleinkinderen, misschien daarom ook. Hoop echt op een goede afloop, en een spoedig herstel voor Reinaert

  2. Wat fijn dat Reinaert vandaag naar huis mag. Ik hoop van harte dat de verdere testen voor het immuunsysteem goed verlopen. Hopelijk mag Reinaert vanaf nu weer een gewoon jongetje zijn die geniet van zijn speelgoed, zijn vriendjes en zijn familie. Warme groet xxx

  3. Met veel bezorgdheid hebben wij die moeilijke tijd voor Reinaert en jullie gevolgd. Hartelijk dank om ons steeds te laten weten hoe het met hem ging. We zijn dan ook opgelucht en blij dat hij vandaag naar huis mag! Weer in zijn eigen bedje, zalig!
    Veel liefs en een dikke knuffel aan jullie ventje! 🥰
    Myriam en Ivan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *