Reinaert

“Moge de sterkste winnen!” Je hoort het elke dag op tv. Maar dit keer heeft de sterkste helemaal en echt gewonnen!

De strijd is nog niet helemaal gestreden, maar de ergste gruwel is overwonnen.

Reinaert gaat vandaag zijn vierde week op intensieve in, maar zelfs de verpleegkundigen verbazen zich over de snelle vooruitgang van de laatste tijd. Waarschijnlijk zal hij eind deze week van de beademing mogen.

De kunstnier is ook weg maar hij krijgt nog om de twee dagen dialyse, al doet hij al wel veel zelf en goed pipi, en de bloedonderzoeken laten zien dat de niertjes meer en meer “klaren”.

Het is nu de laatste dagen vooral zoeken naar een goed evenwicht tussen van het ene meer geven en van het andere afbouwen.

De Momo en Konijn, zijn favoriete knuffels en vriendjes, liggen bij hem al van in het begin van de opname, en houden hem gezelschap tijdens deze dappere strijd die naar het ontwaken moet leiden. Lijkt wel een tweede geboorte…

We missen hem zo, en we zien hem toch zo graag!

Bedankt ook aan iedereen die ons tot nu toe gesteund heeft, dat doet deugd!

 

12 gedachten over “Reinaert

 1. Wat een positieve richting dat hij uitgaat ! Wat een opluchting ! Inderdaad bijna een tweede geboorte. Nog even en jullie kunnen terug veel knuffelen. X

 2. Zo blij voor Reinaert.
  Maar zeker ook voor jou, Micheline.
  Laat dit goede nieuws steeds maar weer horen.
  Jullie gaan het redden. Snel herstel! 🥰

  • We kunnen pas positief denken, als de toestand ook inderdaad positief is, Sandy, en verder kunnen we alleen maar onzeker zijn, en het beste hopen. Bedankt!

 3. 💋💋 Micheline het gaat de goede kant uit. Veel courage aan iedereen. ❤️ Dikke 💋 aan het voske en ouders .. gij ook natuurlijk .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *