Lockdown?

Als men aan mijn vrijheid komt word ik pissig, en blijkbaar zit er dat de komende dagen dik in! En kom mij nu niet zeggen dat niemand er iets kan aan doen of schuld aan heeft, want dat geloof ik niet.

Als je al dat gesjoemel, valse politieke spelletjes en frappant leugenachtig gekonkelfoes leest, zijn er véél schuldigen. En niet alleen het volk dat ongedisciplineerd en egoïstisch is, maar wel degelijk zij die het goede voorbeeld zouden moeten gegeven.

https://businessam.be/hoe-verraad-en-bedrog-de-regering-wilmes-een-tweede-leven-gaf/?utm_source=newsletter&fbclid=IwAR2XN9_AvcqVF-OPjpXYmO4-AsAAGzimK55oaFQFXdiR3DnIsFnrFSYNZyY

Tot nu toe was de toestand voor mij dragelijk, maar zoals ik al zei, als men aan mijn vrijheid komt, zal men mij wel eerst ervan moeten overtuigen dat het de moeite waard is!

https://businessam.be/belgie-op-weg-naar-volledige-lockdown/?fbclid=IwAR2gp18gEcjLeQaysaQ7HeLu-_qlLLvHEIgjBufFfXGkzVBr4wjH6X6iDX0

Het ergste aan deze hele situatie is dat ik mijn kleinzoon moet missen, want om besmetting te voorkomen komt hij beter niet op bezoek. En op een maand tijd verandert zo’n baby van zes maanden geweldig! Gelukkig zijn er de foto’s en de video’s die David mij doorstuurt. Maar je wil die lieverd natuurlijk ook kunnen knuffelen en verwennen!

Komt er binnen een paar dagen een lockdown? Waarschijnlijk wel, want de arogantie en het ego van sommingen is zo groot dat ze alle maatregelen om besmetting tegen te gaan blijven negeren, en daar wordt iedereen slachtoffer van.

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/hoe-zou-een-lockdown-eruitzien-dit-zijn-de-maatregelen-in-andere-landen~a56c9b09/?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_userid=&utm_source=hln&utm_content=daily&ctm_ctid=a57e40ae9feefc6f3d4cf29b9a49158e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *