Kerstdag 2018

Toch maar blijven hopen, tegen beter weten in allicht, dat er ooit vrede komt in de wereld. In elk geval wens ik aan alle pasgeborenen een betere wereld, veel natuur en zuivere lucht. En aan de rest, veel gezond verstand, minder stress, en meer tevredenheid.

Ook aan mezelf natuurlijk,  want wat je aan anderen wenst komt natuurlijk vanuit je eigen verlangens. Nog een week goed doorbijten en dit toch wel bewogen jaar zit er voorgoed op. En ik heb al een paar leuke vooruitzichten voor volgend jaar.

Eerst verlost worden van die vervelende plaaster, en hopen dat ik er niets aan over hou. In februari en maart is er de imkercursus in Huldenberg, en in mei zou ik met de kinderen naar de Tuindagen van Beervelde kunnen gaan. Bovendien verjaar ik in februari, en omdat het op 60 niet kon, wil ik er op 70 toch iets extra’s mee doen.

https://www.parkvanbeervelde.be/nl/de_tuindagen

Als dan wat later er mooiere dagen komen, en de lente weer in zicht, gaat David de moestuin heraanleggen, en daar verheug ik mij eigenlijk nog het meest op. Ik moet mij dan nog enkel over de bloemetjes ontfermen, en daar kan ik dan ook wat meer van genieten.

Bloemetjes en bijtjes dus in 2019, en wie weet wat daar van voortkomt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *